Taal-Language-Sprache

Get Adobe Flash player

Welkom bij Traco Trainer

 

Alle facetten van TRACO

 

TRACO is een innovatief bedrijf met als kerntaak het vervaardigen van hoogwaardige paarden trainingsmolens. Alle molens worden door ons zelf produceert en monteert.  Hierdoor is het mogelijk om bij het plaatsen van de molen meteen in te springen op eventueel onvoorziene situaties of naderhand hoogwaardige aanpassingen toe te voegen. De Traco Trainer staat bekend om zijn geruisloos draaien en de zeer stabiele constructie. Alle molen worden aangedreven door een 1,5 KW motor.
Vanaf de standaardmolen kan de molen worden uitgebreid met een omheining, een hoefslagoverkapping of een gehele overkapping. Al deze elementen kunnen worden geplaatst op vrijwel elke gewenste locatie. Ook als er rondom de locatie weinig ruimte beschikbaar is.
Bestaande molens kunnen voorzien worden van een overkapping of omheining, ook als deze van een andere fabrikant zijn.
Voordeel van
TRACO is dat wij alle disciplines beheersen. Dat wil zeggen dat we het complete traject van het éérste grondwerk, aanleggen van stroom en water tot aan de uitleg van uw nieuwe molen, totaal begeleiden. Dus één leverancier en één aanspreekpunt. Hierdoor ontstaan korte lijnen waardoor overleg en uw wensen snel en eenvoudig worden uitgevoerd.
Klik
Projecten voor enkele voorbeelden van complete projecten in foto slideshow vorm van het begin tot het sleutelklaar opgeleverd project. Een Traco Trainer met hoefslag overkapping sleutelklaar inclusief stroom aan leggen, verlichting en klinkers, plaatsen wij in twee dagen.

Om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven, maakt Traco gebruik van cookies. Wilt u Cookies gebruiken? Meer informatie