Taal-Language-Sprache

Get Adobe Flash player

Privacy beleid Traco.

 

In dit Privacybeleid staat omschreven op welke wijze Traco omgaat met persoonsgegevens van gebruikers die een bestelling plaatsen op deze internetsite en/of anderszins gebruik maken van deze internetsite en waarom wij bepaalde persoonsgegevens nodig hebben. Door een product te bestellen op deze internetsite en/of anderszins gebruik te maken van deze internetsite stemt u in met de inhoud van dit Privacybeleid.

 

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

Wanneer u uzelf aanmeldt voor of gebruik maakt van één van de door ons aangeboden diensten/contactformulieren op deze website vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Traco of die van een derde partij die (in opdracht van Traco) hiervoor is ingeschakeld. Wij zullen de door u voor een specifieke dienst verstrekte gegevens niet combineren met andere persoonsgegevens waarover wij beschikken tenzij dit voor de afhandeling van de desbetreffende dienst noodzakelijk is.

 

Nieuwsbrief

Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Traco vraagt Traco om uw e-mailadres. Traco gebruikt het e-mailadres voor het verzenden van nieuwsbrieven vanuit Traco of een aan Traco gelieerd bedrijf en/of organisatie;

 

Contactformulier

Wanneer u gebruikt maakt van het online contactformulier van Traco verzamelt Traco de volgende persoonsgegevens: Naam, e-mailadres, telefoonnummer en de eventuele verdere persoonsgegevens welke door u worden ingevoerd in het berichtenveld. Traco gebruikt deze gegevens om contact met u op te nemen n.a.v. het door u achtergelaten bericht in het contactformulier.

 

Bewaartermijn

Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van Traco, bewaart Traco de persoonsgegevens gedurende de termijn waarin u zich niet heeft afgemeld voor de nieuwsbrief. Voor de overige diensten/contactformulieren als omschreven in deze privacyverklaring zal Traco de persoonsgegevens bewaren zolang dit noodzakelijk is voor een goede afhandeling van de desbetreffende dienst en/of zolang Traco dit relevant acht in het kader van haar dienstverlening. Bovengenoemde termijnen gelden tenzij Traco op grond van een wettelijke bepaling verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren.

 

Doorgifte aan derden

Traco zal de persoonsgegevens van haar gebruikers niet aan derden doorgeven, tenzij:

-       de doorgifte geschiedt aan een door Traco voor de in dit Privacybeleid opgesomde doeleinden ingeschakelde bewerker, met welke bewerker Traco een overeenkomst heeft gesloten die erop toeziet dat de bewerker voldoende waarborgen biedt ten aanzien van technische en 

         organisatorische beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen;

-       of indien Traco op grond van wettelijke verplichting gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties;

-       of indien de doorgifte geschiedt aan een aan Traco gelieerd bedrijf en/of organisatie.

 

Cookies

Op de website maakt Traco gebruik van cookies, die door de browser van de gebruiker worden opgeslagen op de computer van de gebruiker. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van Traco of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Ook wordt daarin informatie opgeslagen om een volgend bezoek aan de website www.traco.nl  te vergemakkelijken (zoals de instellingen van een pc en door gebruiker aangegeven voorkeuren). De gebruiker kan de browser zo instellen dat deze tijdens het bezoek aan de website www.traco.nl geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat er geen gebruik kan worden gemaakt van alle mogelijkheden van de website of dat de gebruiker geen toegang heeft tot onderdelen van onze website.

 

Overdracht van onderneming

Bij de verdere groei en ontwikkeling van Traco kan het voorkomen dat één of meer onderdelen of activa van de onderneming worden overgedragen aan een derde. In dat geval zullen ook de gegevens van onze gebruikers worden overgedragen.

 

Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens

De gebruiker heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.  Indien de gebruiker van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de gebruiker vragen heeft over deze Privacyverklaring kan de gebruiker Traco bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Links op de website Traco.nl

Op de website Traco.nl zijn mogelijk ook links opgenomen naar website(s), welke niet toebehoren aan Traco maar aan derden. Hoewel deze website(s) met zorg geselecteerd zijn, draagt Traco geen verantwoordelijkheid ten aanzien van deze derden en de manier waarop zij met (persoons)gegevens omgaan.          

 

Wijzigingen

Traco behoudt zich het recht voor dit Privacybeleid aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Traco adviseert de gebruiker dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Laatste wijziging Privacybeleid: 15-08-2018

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, neem dan even contact met ons opnemen:


TRACO

Achterschaijkstraat 3
5351 NB - Berghem

Nederland

 

T +31 (0)412 401946

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven, maakt Traco gebruik van cookies. Wilt u Cookies gebruiken? Meer informatie